Skip to content

Gevel kerstverlichting

Hoe kunnen wij u helpen?

Praat met één van onze projectleiders

jelle.gommers@tuinwereld.nl

Maak van jouw huis een stralend middelpunt tijdens de feestdagen met onze gevelkerstverlichting. Ontdek hoe onze hoogwaardige en feestelijke verlichtingsoplossingen jouw huis in een betoverend winters wonderland veranderen.

"Laat je huis stralen als nooit tevoren en verwelkom de magie van de feestdagen met onze gevelkerstverlichting."

Hoe werkt het?

Ontdek ons eenvoudige proces om jouw huis te transformeren met schitterende gevelkerstverlichting.

Persoonlijk contact 

We beginnen met een persoonlijk gesprek om jouw wensen te bespreken en een gepersonaliseerd ontwerp te creëren dat past bij de stijl en architectuur van jouw huis.

Installatie & Bevestiging 

Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige installatie van de verlichting, waarbij de veiligheid en esthetiek van jouw woning altijd voorop staan

Programmering & Timing 

We stellen de verlichting in volgens jouw voorkeuren, inclusief timers voor automatische aan- en uitschakeling op de gewenste tijden.

Onderhoud & Verwijdering 

Na de feestdagen zorgen we voor het professioneel verwijderen en opslaan van de verlichting, zodat jouw huis er ook na de kerstperiode perfect uitziet.

Veelgestelde vragen

Ja, onze gevelkerstverlichting voldoet aan alle veiligheidsnormen en wordt professioneel geïnstalleerd door ons ervaren team, rekening houdend met de veiligheid van jouw huis en de omgeving.

Absoluut, we bieden veel verschillende verlichtingsontwerpen en stijlen die kunnen worden aangepast aan de architectuur en esthetiek van jouw bedrijfspand voor een perfecte pasvorm.

De installatietijd varieert afhankelijk van de omvang van jouw huis en de complexiteit van het verlichtingsontwerp, maar ons team streeft ernaar om de installatie snel en efficiënt uit te voeren.

Ja, we bieden programmeerbare verlichtingsopties waarmee je verschillende lichteffecten, kleuren en timing kunt instellen om de perfecte sfeer te creëren voor jouw huis tijdens de feestdagen.

Ja, we bieden onderhoudsdiensten zoals periodieke controles, vervanging van lampen en reparaties om ervoor te zorgen dat jouw gevelkerstverlichting altijd in optimale staat blijft.