Skip to content

Gladheidsbestrijding

Hoe kunnen wij u helpen?

Praat met één van onze projectleiders

jelle.gommers@tuinwereld.nl

Bij Tuinwereld Tuinaanleg begrijpen we de uitdagingen die winterse weersomstandigheden met zich meebrengen voor zowel particuliere als zakelijke omgevingen. Ontdek hoe onze professionele gladheidsbestrijdingsservices jouw terrein veilig en begaanbaar houden, zelfs tijdens de strengste wintermaanden.

"Laat de winterse omstandigheden je niet tegenhouden. Met onze gladheidsbestrijdingsservices houden we jouw terrein veilig en toegankelijk, ongeacht het weer."

Hoe werkt het?

Ontdek ons effectieve proces voor het bestrijden van gladheid en het waarborgen van veilige paden tijdens de wintermaanden.

Planning & Monitoring 

We beginnen met het monitoren van de weersvoorspellingen en plannen onze interventies dienovereenkomstig. Door proactief te zijn, kunnen we snel reageren op veranderende omstandigheden en gladheid voorkomen voordat het een probleem wordt.

Preventieve Behandelingen 

Met behulp van hoogwaardige strooimiddelen passen we preventieve behandelingen toe op trottoirs, opritten en parkeerplaatsen om de vorming van ijzel en sneeuw te voorkomen. Dit helpt om de veiligheid te waarborgen en de toegankelijkheid van jouw terrein te behouden.

Sneeuwruimen 

Bij aanhoudende sneeuwval en ijzel zetten we onze sneeuwploegen en ijskrabbers in om snel en efficiënt sneeuw te ruimen en ijs te verwijderen van oppervlakken. Hierdoor blijven jouw paden en wegen begaanbaar voor voetgangers en voertuigen.

24/7 Beschikbaarheid 

Onze gladheidsbestrijdings services zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om ervoor te zorgen dat jouw terrein altijd veilig en toegankelijk is, zelfs tijdens onverwachte weersomstandigheden. Met onze snelle respons en professionele aanpak kun je met een gerust hart de winter tegemoet zien.

Veelgestelde vragen

Onze gladheidsbestrijdingsservice begint zodra de weersomstandigheden dit vereisen. We monitoren voortdurend de weersvoorspellingen en zijn klaar om snel in actie te komen wanneer gladheid wordt verwacht.

We behandelen trottoirs, opritten, parkeerplaatsen en andere loop- en rijoppervlakken om de veiligheid van jouw terrein te waarborgen tijdens winterse omstandigheden.

We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op gladheidsmeldingen, meestal binnen enkele uren na ontvangst van de melding.

Ja, we maken gebruik van milieuvriendelijke strooimiddelen die effectief zijn in het bestrijden van gladheid zonder schade aan te richten aan planten, dieren of de omgeving.

Ja, we bieden gladheidsbestrijdingsservices voor zowel particuliere als zakelijke klanten, waaronder bedrijventerreinen, winkelcentra, gemeentelijke gebouwen en openbare wegen.