Skip to content

Tuinwereld tuinaanleg GWW B.V.

Over ons

Wij zijn jouw toegewijde team van hoveniers, gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud en infrastructuur. Of je nu een weelderige groene oase, een strakke moderne buitenruimte, of een combinatie van beide wilt, wij zorgen voor een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw visie.

Ons hart klopt voor tuinonderhoud. Een prachtige tuin vereist niet alleen een zorgvuldige aanleg maar ook regelmatig onderhoud. 

Ons team van ervaren hoveniers staat paraat om jouw groene schat in topconditie te houden, seizoen na seizoen. 

Maar we gaan verder dan dat. Onze expertise in infrastructuur, inclusief grondwerk, rioleringswerk en bestrating, maakt ons uniek. Of het nu gaat om een efficiënt rioleringssysteem, stevige bestrating, of grondwerk voor projecten van elke omvang, wij hebben de ervaring en het vakmanschap om het tot een succes te maken.

Onze werkwijze in 4 stappen

1. Kennismaking
We beginnen met een persoonlijk gesprek om jouw wensen en ideeën te begrijpen. Jouw visie staat centraal, en we luisteren aandachtig om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen.

2. Ontwerp
Ons team van ontwerpers creëert een uniek tuinontwerp dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is maar ook functioneel en praktisch. We betrekken je bij het proces en passen het ontwerp aan tot het perfect bij jou past.
3. Uitvoering
Van tuinaanleg tot infraprojecten, we brengen het ontwerp tot leven met precisie en vakmanschap. We gebruiken zowel machinale als handmatige technieken om te zorgen voor het best mogelijke resultaat.
4. Onderhoud
Onze toewijding eindigt niet bij de oplevering. We bieden uitgebreid tuinonderhoud om ervoor te zorgen dat jouw buitenruimte zijn pracht behoudt en gedijt, ongeacht het seizoen.

0 +
Succesvol
afgeronde projecten
0 +
Vakbekwame
hoveniers
0 +
Speciale
gereedschappen

Ruim aanbod diensten

Ontdek ons uitgebreide dienstenaanbod voor tuinaanleg, ontwerp, onderhoud en infrastructuurprojecten.

Maandelijks onderhoud

Professioneel tuinonderhoud op maat, het hele jaar door. Jouw tuin in topconditie, zonder zorgen.

Snelle service


Efficiënte en snelle service voor spoedklussen en dringende tuinbehoeften. Snelheid zonder in te leveren op kwaliteit.

Vragen?

Bespreek je project met ons

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We horen graag meer over uw plannen. Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een inventarisatie en advies.