Derks

Aanvraag: Onze klant, een gepassioneerde tuinliefhebber, benaderde ons met een specifieke vraag: het creëren van een multifunctionele buitenruimte waar ze het hele jaar door van konden genieten, ongeacht het weer. De wens was een grote overkapping die niet alleen beschutting bood tegen regen en zon, maar ook een harmonieuze verbinding vormde tussen het huis en de tuin.

Stappen die zijn genomen:

 1. Consultatie & Ontwerp: We begonnen met een uitgebreid consult waarbij we de wensen en eisen van de klant analyseerden. Vervolgens werkten onze ontwerpers nauw samen met de klant om een ontwerp te creëren dat perfect aansloot bij hun visie en levensstijl.
 2. Materialenkeuze & Planning: Na het definitieve ontwerp kozen we zorgvuldig de materialen en structuren die zouden worden gebruikt voor de overkapping. Hierbij hielden we rekening met duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit. Een gedetailleerd plan werd opgesteld om de installatie soepel te laten verlopen.
 3. Constructie & Installatie: Ons ervaren team van vakmensen ging aan de slag met de constructie en installatie van de overkapping. Met behulp van geavanceerde technieken en precisie zorgden we ervoor dat de overkapping stevig en veilig werd gebouwd, met oog voor elk detail.
 4. Afwerking & Inrichting: Na de voltooiing van de constructie werd de overkapping zorgvuldig afgewerkt en ingericht om een warme en uitnodigende buitenruimte te creëren. Comfortabele zitplaatsen, sfeervolle verlichting en groene accenten werden toegevoegd om de ruimte compleet te maken.

Eindresultaat: Het eindresultaat was verbluffend: een prachtige grote overkapping die diende als een verlengstuk van de woning en een centraal punt werd voor ontspanning en sociale bijeenkomsten. De klant was meer dan tevreden met het vakmanschap en de aandacht voor detail die in het project waren gestoken, en geniet nu dagelijks van hun nieuwe buitenleefruimte.

Groenonderhoud

Aanvraag: Onze klant, een drukbezette gezin in een bruisende stad, zocht naar een oplossing om hun tuin te transformeren tot een oase van rust en schoonheid. Ze wilden een groenonderhoudsplan dat niet alleen de esthetiek van hun tuin verbeterde, maar ook zorgde voor een onderhoudsarme en duurzame buitenruimte waar ze van konden genieten.

Stappen die zijn genomen:

 1. Consultatie & Analyse: We begonnen met een grondige consultatie om de specifieke behoeften en wensen van de klant te begrijpen. Hierbij werd gekeken naar de huidige staat van de tuin, de gewenste uitstraling en de mate van onderhoud die de klant bereid was te investeren.
 2. Ontwerp & Planning: Onze ontwerpers werkten nauw samen met de klant om een groenonderhoudsplan te ontwikkelen dat voldeed aan hun verwachtingen en budget. Hierbij werd rekening gehouden met factoren zoals plantenselectie, bodemgesteldheid, en irrigatiebehoeften.
 3. Uitvoering & Verzorging: Ons ervaren team van hoveniers ging aan de slag met de uitvoering van het groenonderhoudsplan. Dit omvatte het snoeien van planten, het maaien van het gazon, het bemesten van de grond en het installeren van een efficiënt irrigatiesysteem om de gezondheid en vitaliteit van de tuin te bevorderen.
 4. Afwerking & Toekomstig Onderhoud: Na de voltooiing van het project werden de laatste details verzorgd en werd de klant voorzien van advies voor toekomstig onderhoud. Ons doel was om een prachtige en leefbare buitenruimte te creëren die de klant jarenlang plezier zou bieden.

Eindresultaat: Het eindresultaat was verbluffend: een weelderige en goed onderhouden tuin die diende als een oase van rust te midden van de drukte van de stad. De klant was meer dan tevreden met de transformatie van hun buitenruimte en geniet nu dagelijks van de natuurlijke schoonheid van hun tuin.

Familie Janssen

Aanvraag: Een gezin met een ruime voortuin wilde deze omvormen tot een harmonieuze buitenruimte waarin zowel bestrating als groen een prominente rol zouden spelen. Ze wilden een evenwichtige mix van functionaliteit, esthetiek en natuurlijke elementen die hun huis een warm welkom zouden geven.

Stappen die zijn genomen:

 1. Consultatie & Ontwerp: We begonnen met een uitgebreid consult om de visie van het gezin te begrijpen en hun behoeften te analyseren. Samen werkten we aan een ontwerp dat de voortuin zou transformeren tot een veelzijdige en aantrekkelijke buitenruimte.
 2. Materialenkeuze & Planning: Na het bepalen van het ontwerp, selecteerden we zorgvuldig de materialen voor zowel de bestrating als het groen. We stelden een gedetailleerd plan op waarin de plaatsing van de bestrating en de aanplant van groen werden gepland.
 3. Uitvoering & Installatie: Ons ervaren team voerde de installatie uit volgens het opgestelde plan. We legden de bestrating met precisie en creëerden ruimte voor de aanplant van groen, rekening houdend met eventuele afwaterings- en bodemvereisten.
 4. Groenaanplant & Afwerking: Nadat de bestrating was gelegd, plantten we zorgvuldig bomen, struiken en bloemen om de voortuin te voorzien van een weelderig groen landschap. Randafwerkingen en eventuele extra decoratieve elementen werden toegevoegd om de esthetiek te verbeteren.

Eindresultaat: Het eindresultaat was verbluffend: een grote voortuin getransformeerd tot een uitnodigende en levendige buitenruimte die het huis omhelsde met schoonheid en functionaliteit. De perfecte balans tussen bestrating en groen creëerde een serene en gastvrije entree voor het gezin en hun gasten.