Aanvraag: Een gezin met een ruime voortuin wilde deze omvormen tot een harmonieuze buitenruimte waarin zowel bestrating als groen een prominente rol zouden spelen. Ze wilden een evenwichtige mix van functionaliteit, esthetiek en natuurlijke elementen die hun huis een warm welkom zouden geven.

Stappen die zijn genomen:

  1. Consultatie & Ontwerp: We begonnen met een uitgebreid consult om de visie van het gezin te begrijpen en hun behoeften te analyseren. Samen werkten we aan een ontwerp dat de voortuin zou transformeren tot een veelzijdige en aantrekkelijke buitenruimte.
  2. Materialenkeuze & Planning: Na het bepalen van het ontwerp, selecteerden we zorgvuldig de materialen voor zowel de bestrating als het groen. We stelden een gedetailleerd plan op waarin de plaatsing van de bestrating en de aanplant van groen werden gepland.
  3. Uitvoering & Installatie: Ons ervaren team voerde de installatie uit volgens het opgestelde plan. We legden de bestrating met precisie en creëerden ruimte voor de aanplant van groen, rekening houdend met eventuele afwaterings- en bodemvereisten.
  4. Groenaanplant & Afwerking: Nadat de bestrating was gelegd, plantten we zorgvuldig bomen, struiken en bloemen om de voortuin te voorzien van een weelderig groen landschap. Randafwerkingen en eventuele extra decoratieve elementen werden toegevoegd om de esthetiek te verbeteren.

Eindresultaat: Het eindresultaat was verbluffend: een grote voortuin getransformeerd tot een uitnodigende en levendige buitenruimte die het huis omhelsde met schoonheid en functionaliteit. De perfecte balans tussen bestrating en groen creëerde een serene en gastvrije entree voor het gezin en hun gasten.

Related Works