Aanvraag: Onze klant, een gepassioneerde tuinliefhebber, benaderde ons met een specifieke vraag: het creëren van een multifunctionele buitenruimte waar ze het hele jaar door van konden genieten, ongeacht het weer. De wens was een grote overkapping die niet alleen beschutting bood tegen regen en zon, maar ook een harmonieuze verbinding vormde tussen het huis en de tuin.

Stappen die zijn genomen:

  1. Consultatie & Ontwerp: We begonnen met een uitgebreid consult waarbij we de wensen en eisen van de klant analyseerden. Vervolgens werkten onze ontwerpers nauw samen met de klant om een ontwerp te creëren dat perfect aansloot bij hun visie en levensstijl.
  2. Materialenkeuze & Planning: Na het definitieve ontwerp kozen we zorgvuldig de materialen en structuren die zouden worden gebruikt voor de overkapping. Hierbij hielden we rekening met duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit. Een gedetailleerd plan werd opgesteld om de installatie soepel te laten verlopen.
  3. Constructie & Installatie: Ons ervaren team van vakmensen ging aan de slag met de constructie en installatie van de overkapping. Met behulp van geavanceerde technieken en precisie zorgden we ervoor dat de overkapping stevig en veilig werd gebouwd, met oog voor elk detail.
  4. Afwerking & Inrichting: Na de voltooiing van de constructie werd de overkapping zorgvuldig afgewerkt en ingericht om een warme en uitnodigende buitenruimte te creëren. Comfortabele zitplaatsen, sfeervolle verlichting en groene accenten werden toegevoegd om de ruimte compleet te maken.

Eindresultaat: Het eindresultaat was verbluffend: een prachtige grote overkapping die diende als een verlengstuk van de woning en een centraal punt werd voor ontspanning en sociale bijeenkomsten. De klant was meer dan tevreden met het vakmanschap en de aandacht voor detail die in het project waren gestoken, en geniet nu dagelijks van hun nieuwe buitenleefruimte.

Related Works