Skip to content

Tuinontwerp

Hoe kunnen wij u helpen?

In deze fase laten we onze creativiteit de vrije loop om jouw visie om te zetten in een uniek en inspirerend ontwerp. We luisteren naar jouw ideeën, behoeften en voorkeuren en gebruiken onze expertise om een concept te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw levensstijl en esthetische voorkeuren. Of het nu gaat om een strakke moderne tuin, een weelderige oase van rust, of een combinatie van stijlen, we streven ernaar om een ontwerp te creëren dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook functioneel en praktisch in gebruik.

Praat met één van onze projectleiders

jelle.gommers@tuinwereld.nl

Wij geloven dat de basis van een prachtige tuin begint met een doordacht ontwerp. Onze gepassioneerde ontwerpers staan klaar om jouw visie om te zetten in een unieke en levendige buitenruimte die jouw levensstijl weerspiegelt en inspireert. Of je nu verlangt naar een weelderige tuinoase, een eigentijds stedelijk toevluchtsoord, of een harmonieuze combinatie van beide, wij streven ernaar om jouw dromen werkelijkheid te maken met creativiteit, vakmanschap en aandacht voor detail.

" Elke tuin heeft zijn eigen verhaal; laten we samen jouw unieke hoofdstuk schrijven."

Hoe werkt het?

Leer ons eenvoudige proces kennen om jouw droomtuin werkelijkheid te maken. We beginnen met een persoonlijk kennismakingsgesprek om jouw wensen te begrijpen. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag om een uniek plan te creëren, gevolgd door de professionele uitvoering en langdurige nazorg voor een prachtige buitenruimte.

Kennismakingsgesprek 

We beginnen met een persoonlijk gesprek om jouw wensen en behoeften te bespreken, en om een beter inzicht te krijgen in jouw stijl en smaak.

Ontwerp & Planning 

Onze deskundige ontwerpers gaan aan de slag om een uniek tuinontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jouw visie en de lay-out van jouw buitenruimte.

Uitvoering & Realisatie  

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, zetten onze ervaren hoveniers zich in om het ontwerp tot leven te brengen met vakmanschap en precisie.

Onderhoud & Nazorg  

Na de voltooiing van het project, bieden we regelmatig onderhoud en nazorg om ervoor te zorgen dat jouw tuin er altijd op zijn best uitziet en blijft gedijen.

Veelgestelde vragen

Een tuinontwerp omvat de lay-out van de tuin, plantselectie, hardscape-elementen en andere details die de esthetiek en functionaliteit bepalen.

De tijd die nodig is voor een tuinontwerp varieert, afhankelijk van de complexiteit van het project en jouw specifieke wensen. Gemiddeld duurt het enkele weken tot een maand.

Absoluut. We moedigen jou aan om jouw visie en ideeën te delen, zodat we een ontwerp kunnen creëren dat perfect aansluit bij jouw stijl en behoeften.

De kosten van een tuinontwerp zijn afhankelijk van de omvang van het project en de complexiteit van het ontwerp. We bieden graag een gratis offerte op maat aan.

We beginnen met een kennismakingsgesprek om jouw wensen te begrijpen, gevolgd door een ontwerpfase waarin we jouw ideeën omzetten in een concreet plan. Na goedkeuring van het ontwerp, gaan we over tot de uitvoering ervan.